HTML

20 milliót egy év alatt

A blog 1 év időtartamra jött létre, tehát 2011 januárjában halálra ítélem. Ugyanis addigra kell, hogy összejöjjön a számlámon 20 milló forint, mert muszáj, és tekintettel arra, hogy az induláskor egy vasam sincs, elég merész vállalkozásnak tűnik. Mission impossible.

Archívum

Friss topikok

Az indulás

2010.01.05. 17:46 Szerencsefia

A terv tök egyszerű: munkával vagy más törvényes eszközzel szerezni húsz millió forintot 2011 januárig. Nem egyszerű. Főleg nem úgy, hogy nincs kézzel fogható melóm. Csak vergődök egy ideje, kiderül 40 éves koromra, hogy semmire nem vagyok alkalmas, vagy legalábbis senkinek sem kell a munkám.

A blogolásom célja csupán az, hogy napi rendszeres bejegyzéseim kontrollt adjanak a tevékenységemről - magamnak. Ugyanis az elmúlt év mindenféle önellenőrzés nélkül telt el, holott már akkor is aktualitása volt a fenti összeg megszerzésének.

Még magam is kíváncsi vagyok mi kerekedik ki ebből...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legyekenismilliomos.blog.hu/api/trackback/id/tr261649309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása