HTML

20 milliót egy év alatt

A blog 1 év időtartamra jött létre, tehát 2011 januárjában halálra ítélem. Ugyanis addigra kell, hogy összejöjjön a számlámon 20 milló forint, mert muszáj, és tekintettel arra, hogy az induláskor egy vasam sincs, elég merész vállalkozásnak tűnik. Mission impossible.

Archívum

Friss topikok

2. vagy talán a 3. hét?

2010.01.18. 20:01 Szerencsefia

Na szépen idulok, rögtön az első heti blogolás után elfelejtettem a jelszót.

A múlt héten annyi történt, hogy voltam 2 helyes is állásinterjún, de hát egyiktől sem vagyok elájulva. Mindkettő értékesítő meló - a mostani önbizalomhiányos állapotomhoz nem ez a legmegfelelőbb munkakör bár tudom ez az a meló ahol nincs jövedelem plafon. Nem tudom. Valami kéne ami kirázna ebből a latyakból, mert ebbe csak egyre mélyebbre süllyedek. Ráadásul a derekam is bedurrant, tehát a fizikai munkával pénzkeresni részemről el van felejtve.

Szerdán vizsga a suliban, utána tényleg nincs kifogás, pénzt kell keresni! A hétre előirányoztam 1 tervet: legalább 100.000 Ft megkeresését. Ügyfelem még nincs meg, de hajtom márcsak önbecsülés visszaszerzése miatt is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legyekenismilliomos.blog.hu/api/trackback/id/tr971682969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása